2018-11-03 05:44:36• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Egyes dolgok el is maradhatnak. Készüljön B-tervvel!

Napi horoszkóp november 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma gyakorlatilag minden ajtó nyitva áll majd ön előtt, itt az ideje, hogy vágjon neki a hosszú távú tervei valóra váltásának. Engedjen a szerelem hívó szavának, és bízzon a partnerében!

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma gyakorlatilag minden ajtó nyitva áll majd ön előtt, itt az ideje, hogy vágjon neki a hosszú távú tervei valóra váltásának. Engedjen a szerelem hívó szavának, és bízzon a partnerében!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr a Nyilas jegyében nem sok mindent tud tenni önért, inkább akadályozza, mint segíti. Ma csak a legszükségesebbeket végezze el, és ne várjon túl sokat ettől a naptól. Nem kell a mártír szerepet felvállalnia!

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Egy váratlan örömhír miatt a fellegekben járhat, de a hétvégére tervezett program is remekül sikerülhet a párjával. Kerülje viszont azok társaságát, akikről úgy érzi, kétszínűen viselkednek.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Sok bolygó támadja az Oroszlán jegyét, ezért sok minden nagyon vontatottan halad majd az ön életében. Számíthat halogatásokra és akadályoztatásra is. Sok türelemre van szüksége.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold a Szűz jegyében jár. Egy nagy horderejű kérdésben kell döntenie? Ne engedje, hogy mások véleménye befolyásolja! Ha mostanában szerelmi kalandba bonyolódott, kínos perceket élhet át, de végül győztesen kerül ki a helyzetből.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Merkúr a Nyilas jegyében áll, és sok jó ötletet ad. A megoldhatatlannak hitt problémákat végre tisztázni tudja. A párkapcsolat területén is kedvez önnek ez a bolygóállás.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Nap a Skorpió jegyében van, és jó fényszögben áll a Neptunusszal. Ez különösen megkönnyíti, hogy kreatív módon alakítsa az életét, és megváljon mindentől, ami abban akadályozza, hogy friss lendülettel induljon egy szebb jövő felé. Jó lenne, ha rászánná magát arra, hogy a pincét vagy a padlást kitakarítsa.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Egy korábban megkötött üzletből vagy egy régi adósságból most húzhat hasznot. Ha ez egyben bevételt is jelent, vigyázzon, állítsa élére a garast, mert mostanában igen könnyen elgurul öntől!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Kedvez a nap a gyerekekkel való beszélgetésnek. Ne sajnálja rá az időt, így elmélyül a kapcsolatuk! Utazás a láthatáron – és közben találkozhat valakivel, aki egykor nagyon sokat jelentett önnek. Felejtse el a haragot!

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Egy információ megerősítheti az anyagiakkal kapcsolatos terveit, így a döntés is könnyebbnek tűnik majd. Nem árt, ha kicsinosíthatja az otthonát, mert este váratlan vendégek toppanhatnak be!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold a Szűz jegyében áll, önnel szemben. A Merkúr a Nyilas jegyében látható, emiatt lehet, hogy elhúzódnak a tervezett programok. Jobb, ha beállítja magát arra, hogy egyes dolgok el is maradhatnak. Készüljön B-tervvel!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: